Интуицията ми показва, че има шансове (б.р. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ) да

...
Интуицията ми показва, че има шансове (б.р. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ) да
Коментари Харесай

Сергей Игнатов: Имаме нужда от отговорно правителство с преглътнат егоцентризъм

Интуицията ми демонстрира, че има шансове  (б.р. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ) да се схванат. В момента се разиграва топката. Интересното е, че в самото начало ГЕРБ дадоха поръчка за по-голяма държавническа отговорност и мъдрост, като направиха крачка обратно, чака се и ПП-ДБ да го направи. Това съобщи проф. Сергей Игнатов в студиото на „ Тази неделя “.

Според Александър Николов в границите на последните седем месеца в коалиция са били две партии, които през последните 12 година ги е нямало на политическия небосвод и тези две партии са платили доста сериозна цена за присъединяване в четворния кабинет.

ГЕРБ показва забравяне на политическото си его

„ Преди това хората, които изясняват за его, са 12 година там. Същите тези 12 година, през които ние по отношение на Румъния заприличахме на страна от Северна Африка. Много високо его е годно единствено за хора с доста ниска обща просвета “, добави някогашният министър от кабинета на Кирил Петков.

Според някогашния министър от първия кабинет „ Борисов “ имаме потребност от отговорно държавно управление с преглътнат егоцентризъм. По думите на Игнатов държавният интерес е доста по-голям.

Игнатов съобщи, че „ с непозната помощ на някои посолства в София може да се направи държавно управление “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР